Odjezd

když jsme se asi tak před rokem a víc loučili s Brnem a bytem, uspořádali jsme rozlučovací sešlost, kde jsme se pěkně pobavili, proběhlo několik exurzí v autě a získali návrhy jmen pro naše auto.
toto jsou ty návrhy
kdyby Jindřich neprobíral asi už po padesáté osmé věci, které máme v mém dětském pokojíčku, tak by ty cedulky neobjevil a nemohla bych se s Vámi o ně podělit. takže všechno zlé je pro něco dobré. sama jsem si říkala, kde asi ty ceduličky jsou...
a tak: i když jsme se nakonec rozhodli pro jiné jméno. i když to kolikrát vypadalo, že nevyjedeme, protože se nám do cesty stavěly různorodé překážky a my jsme je nechaly, aby se nám tam postavily. i když nás mnozí zrazovali a zrazují od cesty - výroky jako "To jedete do Maroka, aby vás tam ty teroristi islamistický podřízli?!", "To si nemysli, oni ani nemrknou a znásilní tě a hned několikrát", "Zůstaňte doma a najděte si práci a žijte jako slušný lidi, ne jako nějaký zvířata." mě donutili poprvé v životě "bejt na někoho vostrá". vypadá to, že po víc než roce opravdu vyjedeme a nevrátíme se dřív než za rok. staniž se??? zítra!!!!
právě teď doprobíhá balení a zjišťování
tohle jsem napsala 29. listopadu. a pak...Jindřich onemocněl. když jsme se vrátili z Polska, tak nám jeden kamarád říkal, že si zahráváme, když jsme zase přijeli, že tady zase strávíme mnohem víc času, než chceme. a my tomu nevěřili. to bylo na konci září. ale bylo to tu nakonec fajn a všechno, co jsme chtěli, máme vyřešeno.
Takže ZÍTRA OPRAVDU směr Praha, Plzeň, Rozvadov, Norimberk, dál přes Německo a do Francie u Mulhouse, směr Lyon, Perpignan a šup do Španěl. tam podél pobřeží až do Málagy. a pak se uvidí.



Komentáře

Okomentovat

Populární příspěvky z tohoto blogu

Transfagarašská magistrála - začátek

cesta na Transfagaraš

Transfagarašská magistrála - spaní a cesta dál